Ringebuslekter


Skriv ut Legg til bokmerke

Personvern

Jeg har valgt å ikke legge ut detaljer om personer som er født fra 1920 og utover hvis jeg ikke har informasjon om at de er døde.

Jeg bruker fødselsåret til automatisk å fjerne informasjon om disse. Hvis personer som er i live ligger åpent på mine sider, så er det fordi jeg ikke har informasjon om når de er født.

Vennligst send meg informasjonen, så blir detaljene borte neste gang jeg oppdaterer. Jeg kan ha mer informasjon i mitt private register, men jeg må vurdere fra tilfelle til tilfelle hvem som kan få informasjon fra dette.

Grunnen er at jeg har lovet noen ikke å gi ut denne type informasjon. Det er ikke mer informasjon på nettsidene enn det du ser, derfor er ikke innlogging noe poeng.

Privacy

I have chosen not to publish details of people born from 1920 onwards if I have information that they are dead.

I use birth year to automatically remove information about these. If information about living people is open on my sides, then it is because I do not have information on when they were born.

Please send me the information, so the details are gone the next time I update. I may have more information in my private registry, but I have to consider on a case by case basis who can get information from this.

The reason is that I have promised some people not to give out this kind of information about their family. There is not more information on this website than what you see, so login give nothing extra.

 


Sidene drives av The Next Generation of Genealogy Sitebuilding v. 13.1, skrevet av Darrin Lythgoe © 2001-2024.

Redigert av Tor Onshus. | Retningslinjer for personvern.